Nyheter

Her kan du følge med på SD-Consults nyheter eller følg oss på Facebook.

 

Nyhet 5

Nyhet 5

SD-Consult AS har inngått en rammeavtale med KLP Eiendom AS for levering av SD-anlegg og komplette automatikkanlegg, dvs. komplette  byggautomasjonsløsninger. Rammeavtalen omfatter eksisterende bygningsmasse, nye prosjekter, og ikke minst energiøkonomsierende tiltak for å redusere energiforbruket og optimalisere inneklimaet. SD-Consult er stolt av å kunne levere en unik teknisk løsning som svært få/ingen på markedet kan vise maken til. Vi er godt i gang med prosjektet og gleder oss til fremtidige spennende prosjekter. KLP Eiendom eier cirka to millioner kvadratmeter eiendom, med en markedsverdi på 62 milliarder kroner (Q1 2018). KLP har ca. 150 ansatte og har mer enn 30 års erfaring med eiendom.

Les mer

Nyhet 4

Nyhet 4

SD-Consult AS er blitt en del av Nordomatic konsernet..... 

 

Les mer

Nyhet 3

Nyhet 3

Byggautomasjonsmarkedets mest avanserte og brukervennlig 3D HTML5 SD-anlegg blir enda enklere å konfigurere og tilpasse med nye oppdateringer og smarte løsninger med nye maler. 

Les mer

Nyhet 2

Nyhet 2

Markedets mest avanserte VAV kontroller leveres av Distech Controls. BACnet IP, Wi-Fi, Mesh Network, Hot-Spot, innebygget spjeldmotor, +++. Utrolig lett å konfigurere og programmere via Wi-Fi BACnet IP under idriftsettelse og ved service i etterkant. 

Les mer

Nyhet 1

Nyhet 1

SD-Consult AS har vunnet konkurransen om en rammeavtale med Omsorgsbygg Oslo KF for levering av SD-anlegg og komplette automatikkanlegg, dvs. komplette  byggautomasjonsløsninger. Rammeavtalen omfatter Omsorgsbyggs eksisterende bygningsmasse på ca. 645 bygg fordelt på ca. 800.000 m2 samt fremtidige byggeprosjekter. SD-Consult AS er stolt av å vunnet dette i hard konkuranse med hele bransjen. Ikke minst har SD-Consult vunnet konkurransen på å kunne levere en unik teknisk løsning som svært få/ingen på markedet kan vise maken til. Vi er godt i gang med prosjektet og gleder oss til fremtidige spennende prosjekter.

Les mer

SD-Consult as
Enebakkveien 302 B, 1188 Oslo
+47 22 29 27 40

+47 91 60 15 10 (mobil)

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Servicetelefon: 91 53 30 67 (dagtid)

En del av Nordomatic

Image is not available
Slider