Nyheter

Her kan du følge med på SD-Consults nyheter eller følg oss på Facebook.

 

Nyhet 4

Nyhet 4

SD-Consult AS er blitt en del av Nordomatic konsernet..... 

 

Les mer

Nyhet 3

Nyhet 3

Byggautomasjonsmarkedets mest avanserte og brukervennlig 3D HTML5 SD-anlegg blir enda enklere å konfigurere og tilpasse med nye oppdateringer og smarte løsninger med nye maler. 

Les mer

Nyhet 2

Nyhet 2

Markedets mest avanserte VAV kontroller leveres av Distech Controls. BACnet IP, Wi-Fi, Mesh Network, Hot-Spot, innebygget spjeldmotor, +++. Utrolig lett å konfigurere og programmere via Wi-Fi BACnet IP under idriftsettelse og ved service i etterkant. 

Les mer

Nyhet 1

Nyhet 1

SD-Consult AS har vunnet konkurransen om en rammeavtale med Omsorgsbygg Oslo KF for levering av SD-anlegg og komplette automatikkanlegg, dvs. komplette  byggautomasjonsløsninger. Rammeavtalen omfatter Omsorgsbyggs eksisterende bygningsmasse på ca. 645 bygg fordelt på ca. 800.000 m2 samt fremtidige byggeprosjekter. SD-Consult AS er stolt av å vunnet dette i hard konkuranse med hele bransjen. Ikke minst har SD-Consult vunnet konkurransen på å kunne levere en unik teknisk løsning som svært få/ingen på markedet kan vise maken til. Vi er godt i gang med prosjektet og gleder oss til fremtidige spennende prosjekter.

Les mer

SD-Consult as
Enebakkveien 302 B, 1188 Oslo
+47 22 29 27 40

+47 91 60 15 10 (mobil)

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Servicetelefon: 91 53 30 67 (dagtid)

En del av Nordomatic

Image is not available
Slider