SYSTEMINTEGRASJON
20 års erfaring

SD-Consult AS er eksperter på innklima og skal levere den beste tekniske og avanserte løsningen på markedet.

Image is not available
Slider
  • Hjem
  • Systemintegrasjon

Systemintegrasjon

SD-Consult AS ble etablert i 1997 og har således 20 års erfaring innen byggautomasjon, inneklima, energioptimalisering og systemintegrasjon. Vi kjenner de fleste systemer og løsninger på markedet og kan erfaringsmessige løse de fleste tekniske oppgaver og utfordringer på beste og rimeligste måte. Alle tekniske anlegg i alle typer bygg kan integreres på SD-Consult’s åpne HTML5 3D WEB-baserte løsning på en enkel måte.

 

PROSJEKTAVDELING

PROSJEKTAVDELING

SD-Consult AS er markedsledende systemintegrator for byggautomasjon. Gjennom mange års erfaring en rekke prosjekter har vi opparbeidet en spisskompetanse som er unik i markedet. Vår prosjektavdeling leverer komplette byggautomasjonsløsninger for ventilasjon, kjøleanlegg, varmeanlegg, soneregulering/romstyring, lysstyring, etc., dvs alt innen tekniske fag for alle kontor og forretningsbygg, kommunale og statlige bygg, instutusjoner, barnehager, skoler, osv. SD-Consults prosjektavdeling benytter de nyeste og mest innovative produkter og løsninger på markedet, basert på IT teknologi, WEB-servere, HTML5, 3D visualisering og kontrollere med Wi-Fi kommunikasjon og BACnet IP som standard kommunikasjonsprotokoll. SD-anlegget bygges opp med en hypermoderne 3D HTML5 plattform som gir brukerne en meget enkel mulighet til å drifte tekniske anlegg på en særdeles enkel måte. Tilgangen til unik teknologi gjør at SD-Consults prosjektingeniører kan bygge opp og levere markedets beste, komplette, energiøkonomiske automatikk og SD-anlegg med et optimalt inneklima som det endelige mål.
UTVIKLINGSAVDELING

UTVIKLINGSAVDELING

SD-Consult AS har en egen utviklingsavdeling med meget høy kompetanse innen alle fagområder for byggautomasjon og IKT. Avdelingen har alle de seneste utviklingsverktøy for utvikling av SD-anlegg i 3D og på HTML5 plattform. Alle programmeringsverktøy blir benyttet for å utvikle programmer for å oppnå et optimalt inneklima og de mest energiøkonomiske løsningene.
SERVICEAVDELING

SERVICEAVDELING

SD-Consult har en egen serviceavdeling bygget opp av meget erfarne automatikkingeniører med elektroerfaring. Våre serviceavdelinger har tilgang til alle anlegg via Internett og helt inn på kontrollernivå, noe som gjør akutte serviceoppdrag meget enkelt. Vårt servicekonsept dekker alle faggrupper og alle tekniske anlegg innen byggautomasjon. Gjennom serviceavtaler kontrolleres alle komponenter, styring og regulering, alarmering, energiforbruk, temperaturer og pådrag. Alle våre servicekunder er prioriterte kunder ved akutte hendelser. SD-Consult AS kan om ønskelig også drifte bygg om ønskelig ved sykdom, feriavvikling eller ved mangel på kompetanse hos driftspersonell. Vår serviceavdeling har 24 timers vaktordning 365 dager i året for de kunder som ønsker denne ordningen.

SD-Consult as
Enebakkveien 302 B, 1188 Oslo
+47 22 29 27 40

+47 91 60 15 10 (mobil)

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Servicetelefon: 91 53 30 67 (dagtid)

En del av Nordomatic

Image is not available
Slider